Persbericht, 4 juli 2013: Audio-Technica hoofdtelefoons

Hoevelaken, 4 juli 2013

 

Audio-Technica introduceert nieuwe serie open-hoofdtelefoons

Audio Technica ATH-AD500X

Open-hoofdtelefoons zijn met name bedoeld voor de muziekliefhebber die het maximale aan geluidskwaliteit van een hoofdtelefoon eisen. Bedoelt voor een relatief kleine groep gebruikers die thuis, veelal afgezonderd, wil genieten van het beste. Audio-Technica zoekt omwille van de klankkwaliteit geen middenweg op en kiest voor een volledig open systeem. Dus ja, de omgeving kan meeluisteren en is misschien de enige eigenschap die de doelgroep beperkt. Anderzijds heeft het open-systeem ook als belangrijk voordeel dat omgevingsgeluiden zoals deurbel, telefoon of de baby wel kans hebben om “binnen te komen”.
Alle nieuwe modellen zijn voorzien van nieuwe grote 53mm drivers met CCAW spreekspoelen,die omgeven zijn van grote oorschelpen met zachte comfortabele oorkussens, die ruim over elk oor passen. Samen met het tweede generatie zelfstellende 3D-Wing draagsysteem staat het draagcomfort op eenzame hoogte (kaalhoofdige gebruikers zullen dit systeem zeer waarderen). Van drukpunten is absoluut geen sprake en zal er ook na uren luisteren geen irritatie ontstaan.
ATH_AD2000XDe verschillende modellen onderscheiden zich onder andere van gebruikte materialen voor behuizing (kunststof, aluminium of magnesium), verschillend kwaliteiten van het magneetmateriaal en het koper dat gebruikt wordt in spreekspoelen en bekabeling. Oplopende waardes in frequentiebereik en de maximale input zijn de meest in het oogspringende specificaties die de verschillen, los van de klankmatige, ontegenzeggelijk aantonen.

Het betreft 5 nieuwe modellen: ATH-AD500X (€179,-), ATH-AD700X (239,-), ATH-AD900X (379,-) ATH-AD1000X (699,-) en ATH-AD2000X (1.099,-)

Voor meer specifieke productinformatie verwijzen wij u graag naar onze website www.servi-q.nl

Over Marco Bouwer

Marco Bouwer is een ware luidspreker en platenspeler fanaat. Wanneer hij niet voor zijn luidsprekers zit, dan werkt hij wel aan een paar nieuwe. Onlangs heeft Marco de laatste hand gelegd aan een revolutionaire platenspeler arm.

Laat wat van je horen

*