Sanken 2SC2922 en 2SA1216

Dick van de Merwe

Dick van de Merwe is een echte buizenveteraan. Zijn Triodedick zelfbouw projecten worden wereldwijd door hobbyisten gebouwd. Reeds vanaf 1997 deelt hij zijn kennis via geschreven en on-line media.

2 thoughts on “Sanken 2SC2922 en 2SA1216

 • 21 november 2021 om 17:02
  Permalink

  Goedemiddag mhr. van de Merwe,

  Ik kwam toevallig uw site tegen omdat ik op zoek ben naar o.a. een aantal Sanken 2SA1216 en 2SC2922 voor de herstelling van een Marantz SR9200.

  Er stond op uw site nl. een foto van beide transistoren. Omdat de originele Sanken transistoren nog maar moeilijk te vinden zijn en vaak ook nog eens fake zijn, vroeg ik mij af of u toevallig een betrouwbare verkoper weet voor dit type van transistoren?

  Ik heb ook gelezen dat Inchange Semiconductor Company (ISC) dat zelfde type van transistoren ook levert. De specs. zijn identiek. Of de kwaliteit dezelfde is weet ik niet. De equivalente transistoren van ISC kan je al wat makkelijker vinden. Ze blijken ook goedkoper.

  Ik hoor graag weer van u.

  Mvg,
  Stijn

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.