Redactie

Audio Creative is een initiatief van Dick van de Merwe en Marco Bouwer. Beide heren zijn echte audio veteranen met nog immer een grote dosis energie in het onvoorwaardelijke doel het best mogelijke geluid te vinden binnen de bestaande mogelijkheden in audio land.

Dick van de Merwe

DickvandeMerweZijn belangstelling voor audio begon al op z’n  12e jaar. Z’n eerste plaatje van de Beegees werd grijsgedraaid. Inmiddels is Dick al jarenlang aktief middels een eigen website www.triodedick.nl, waar hij sinds 1997 zijn passie voor buizenversterkers beschrijft. Middels uitgebreide verhalen wordt de lezer enthousiast gemaakt voor zijn vele zelfbouw projecten. Lees hier het audio avontuur van Dick.

Avonturen van Dick in audioland

Marco Bouwer

MarcoBouwerMarco begon ooit als klein jongetje met het afstruinen van grof vuil, op zoek naar maar enigszins iets wat bruikbaar kon zijn voor zijn hobbies. Daar heeft hij de basis gelegd voor zijn voorliefde voor klussen. Via de vriendschap met Dick kent Marco inmiddels ook al een lange geschiedenis in de audio zelfbouw, tevens als recensist. Lees hier het verhaal van de man die op z’n 13e jaar door Sinterklaas aan zijn eerste platenspeler werd geholpen.

De audio hobby van Marco

René van Es

RenevanEsRené is een gepassioneerd liefhebber van muziek en audio en heeft zijn sporen in de audiojournalistiek al ruimschoots verdient. De kans dat je al vaker een verhaal van zijn hand hebt gelezen is niet gering. Zijn eerste verhaal publiceerde René al in de tweede helft van de jaren 70. René heeft al voor veel bekende audiobladen en websites geschreven en publiceert buiten onze landsgrenzen ook op het webmagazine ‘The Ear’.

Het audio virus van René van Es

Jan de Jeu

JandeJeuJan is zijn hele leven al in de ban van muziek en muziekbeleving. Van gitarist naar gepassioneerd muziekliefhebber. Nadat hij zijn gitaar aan de wilgen hing, ging hij zich richten op het verbeteren van de kwaliteit van zijn stereo systeem. Sindsdien is hij bezig met het optimaliseren van de klank waarbij hij zich richt op het zo natuurlijk mogelijk laten klinken van menselijke stemmen en akoestische instrumenten.

De muziekgeschiedenis van Jan