Quadraspire Soundstage

Quadraspire SoundstageEen aanwinst

QUADRASPIRE soundstage-heightAl met al blijkt de Quadraspire Soundstage van € 139,- een aanwinst te zijn voor apparaten die hinder ondervinden van trillingen zolang die niet op een geoptimaliseerd audiorek staan. Denk aan (buizen)versterkers, DAC’s, muziekstreamers en dergelijke. Of een niet al te zware platenspeler. Tegelijk werkt de Soundstage mee aan het reduceren van doorgifte van trillingen naar het meubel of het rek, veroorzaakt door een bewegend loopwerk in een speler, draaiende harde schijven, koelventilatoren of brommende transformatoren.

De Soundstage werkt twee kanten op en is daarmee een redelijk universele oplossing. Voor een prijs die veelal lager ligt dan die voor een interlink bereik je een behoorlijk resultaat. De afwerking is eenvoudig en daardoor niet storend, de afwerking is wel netjes en de lichte kleur valt in veel interieurs waarschijnlijk weinig op. Na de succesvolle introductie van de QX!Silencer’s is Quadraspire er opnieuw in geslaagd, netjes en eenvoudig in gebruik, de broodnodige ontkoppeling van audio apparaten met hun ondergrond te realiseren.

QUADRASPIRE Soundstage Photo5

Quadraspire Soundstage € 139,- per stuk
Importeur: Latham Audio B.V.
Belsebaan 3-A
5131 PH Alphen (NB)
Telefoon: +31 (0)13 – 5082411
www.lathamaudio.nl

info@latham-ci.com

René van Es

René van Es is een muziek- en audioliefhebber in hart en nieren. Ooit besmet geraakt op 12-jarige leeftijd met het virus kan hij het niet laten om zijn ervaringen te delen via papier en on-line media. Na een aantal zelfbouw projecten in het verleden is voor hem de nadruk meer en meer komen te liggen op kant-en-klare producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.