Elac is weer terug in de platenspeler business. Na vele jaren afwezig te zijn geweest is Elac terug met haar bekende Miracord platenspeler. En dat is beklonken met een speciale uitvoering: de Elac Miracord 90 Anniversary. - Audio-Creative

Elac Miracord 90 Anniversary

De constructie van de Elac Myracord 90

Gelukkig heeft Elac niet gekozen voor de zoveelste ‘plankjes’ speler. Daar zijn er al meer dan genoeg van. De basis van de Elac Miracord 90 is een zware, uit MDF gefreesde kast. De console is bekleed is met een 6 mm massief notenhouten toplaag. De vier zijkanten zijn bedekt met een identieke kleur noten fineer. De hoeken van de kast worden bedekt met een geborstelde in zwart geanodiseerde aluminium plaat. Deze combinatie geeft de speler een luxe en tevens ook een stoere uitstraling. Erg fraai vind ik zelf. Voor wie niet van notenhout houdt, is de Elac Miracord 90 Anniversary ook in andere kleurstellingen te koop. Naast de noten uitvoering wordt er een witte met zwarte zijkanten of een zwarte met zilverkleurige zijkanten geleverd.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Marco Bouwer

Marco Bouwer is een ware luidspreker en platenspeler fanaat. Wanneer hij niet voor zijn luidsprekers zit, dan werkt hij wel aan een paar nieuwe. Onlangs heeft Marco de laatste hand gelegd aan een revolutionaire platenspeler arm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.