RecensieStreaming

DiDiT High-end DAC212 revisited

DiDiT DAC’s met kleine imperfecties

Didit High-End DAC 2012 - front (3)Na het publiceren van het verhaal over de mooie DiDiT High-end DAC reageerde ook de fabrikant op het verhaal. Daarmee kwam er een boeiende correspondentie op gang met erg leuke gesprekken over en weer. Jeweetwel: techneuten onder elkaar… Maar het geheel kreeg een best wel verrassende wending!

Audio Creative mag exclusief een aantal van deze mooie, maar voor de gemiddelde liefhebber toch wel prijzige DiDiT DA converters, maar met wat kleine optische onvolkomenheden aan de behuizing, voor een mooie prijs in de Audio Creative Shop mag zetten.

DiDit DAC212 with small imperfections

After the review of the DiDit DAC212, manufacturer DiDit contacted us if we were interested to sell exclusively a B-stock DiDit DAC212 in our webshop.
These are DiDitDAC212 DAC’s with minor imperfections on the outside of the enclosure. Very small production marks which are almost invisible. I doubt if anyone will notice the imperfection. It is even difficult to get it on picture. The DAC’s are technically 100% and are manufactured according to the high quality standard of DiDit.

We can offer these DiDit DAC212 with a large discount of € 1000,= on the normal sale price of €2995,- ! They will be shipped directly from the manufacturer with full warranty. If you wish to order a new DiDit DAC212, this is also possible at our webshop. The B-stock DiDitDAC212 comes with the remote control but without the cork box.
If you have any questions, please contact us.

Remark: The DiDit DAC212 B-stock is limited and available at the Audio-Creativeshop

There is also a review of the DiDit DAC212 available on 6Moons

DiDiT DAC’s met kleine imperfecties aan de buitenkant

Didit High-End DAC 2012 - behuizing (1)Het gaat hier om technisch 100% perfecte DAC’s waarvan echter de afwerking van de behuizingen niet geheel volgens de hoge norm die DiDiT hanteert blijkt. Zoals hier en daar een nog net zichtbare afdruk van een inklemming op de veel-assige freesbank die ook na het anodiseren van de behuizing niet geheel onzichtbaar is geworden.

DiDiT wil alleen perfect afgewerkte apparaten in de winkel zetten en deze behuizingen zijn net iets minder perfect terwijl er op het eerste oog eigenlijk weinig tot niks aan mankeert. Sterker nog: veel mensen zal het niet eens opvallen…

Didit High-End DAC 2012 - achterkant

Vergelijk het met de afwerking van de fraaie aluminium behuizing van een Macbook, daar mag ook helemaal niks aan mankeren. Het kleinste deukje of krasje is er al één te veel. DiDiT werkt net zo.

Maar het is natuurlijk doodzonde om deze nog steeds fantastische behuizingen met een vlekje simpelweg af te keuren en in de hoek te smijten na een niet goedkeur van de inkomende goederen inspectie!

B-stock

Deze ‘B-stock’ DiDiT DAC mogen we heel exclusief in onze Audio Creativeshop aanbieden met € 1000,- (!) korting op de reguliere verkoopprijs, die € 2.995,- is.

Maar let op: het aantal B-stock DAC’s is natuurlijk niet onbeperkt en de belangstelling voor deze DAC is er niet alleen in Nederland.

DiDiT High-end DAC ‘B-stock’: € 1995,00

Audio-Creativeshop

https://www.didit-highend.com

Didit High-End DAC 2012 - afstandsbediening (3)

De DAC wordt inclusief de afstandsbediening geleverd, maar zonder de luxe kurken behuizing.

Dick van de Merwe

Dick van de Merwe is in de eerste plaats een muziekliefhebber met een voorkeur voor de analoge weergave, zijn platenspeler, de tape en cassettedecks en (goed ontworpen) hoornluidsprekers. Reeds vanaf 1997 deelt hij zijn kennis via geschreven en on-line media. Daarnaast schreef hij vele recensies voor de hi-fi bladen HVT en Vi-fi. Dick's adagio is: 'Een dag geen muziek is een dag niet geleefd'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.