Kleine kastjes al dan niet voorzien van een draad en een potmeter zouden voor verbetering in geluidskwaliteit moeten zorgen. Veel meer als de kastjes inpluggen in de voedingslijn van uw muziekinstallatie hoeft u overigens niet te doen. - Audio-Creative

Kemp pluggen, Hocus Pocus?

Kleine kastjes al dan niet voorzien van een draad en een potmeter zouden voor verbetering in geluidskwaliteit moeten zorgen. Veel meer als de kastjes inpluggen in de voedingslijn van uw muziekinstallatie hoeft u overigens niet te doen.

Kwantum theorie

Kreten als kwantum theorie, Schumannfrequentie en grondresonantie worden veelvuldig gebruikt als je de productinformatie doorneemt. Maar hoe werkt het dan?
Voor sommigen is dit klinkklare onzin. Voor anderen pure wetenschap. Ik heb ook de wijsheid niet in pacht om daar een keihard (voor)oordeel over te vellen en de waarheid zal ongetwijfeld ergens in het midden liggen. Maar dat de pluggen enkel suggestie zouden zijn, daar kan ik alvast van mededelen dat dit zeker niet het geval is.
Dick en ik hebben allebei een QA-plug en een SR-Plug in huis welke al geruime tijd in onze set is geïntegreerd en binnenkort zullen we uitgebreid verslag doen over de resultaten van deze on(be)grijpbare gadgets.

About the author

Marco Bouwer

Marco Bouwer is een ware luidspreker en platenspeler fanaat. Wanneer hij niet voor zijn luidsprekers zit, dan werkt hij wel aan een paar nieuwe. Onlangs heeft Marco de laatste hand gelegd aan een revolutionaire platenspeler arm.


>