Persberichten

Persbericht Quad-raad

Castle Richmond IV

Naast de Knight- en Avon-series heeft het Engelse luidsprekermerk Castle een tweede ‘Richmond’ aan het assortiment toegevoegd: de Richmond IV. Werd de ‘Anniversary’ al geroemd vanwege de prestaties, de ‘IV’ doet daar een schepje bovenop door de inzet van een iets grotere mid/bass-unit. De gevoeligheid ligt op 88dB bij een nominale impedantie van 8 ohm. De afwerking is voorbeeldig in deze klasse: in zwart of mahonie houtfineer en kunstleer bekleding op de voor- en achterzijde. Hoewel de Richmond IV niet zou misstaan bij de juwelier, is hij beter op zijn plek bij u thuis… Prijs €499 per stuk.

Audiolab

P-DAC! Wat? Ja, Audiolab maakt van uw Android smartphone een hoog-eind muziekdoosje. Kost €99 maar dan heb je ook wat. Want ga maar na: 24bit/192kHz, plug&play, batterij niet nodig en daardoor slechts 17 gram.

Mission QX-series

QX-1, QX-2, QX-3, QX-4, QX-5, QX-S en QX-C, kortom: Mission QX-series. Oplopend van de twee monitor modellen, naar drie vloerstaanders, een surround en een center. Verkrijgbaar in vier afwerkingen, te weten Black, Walnut, Rosewood en White. Algemene eigenschap van de QX-series is de zware bouw, de hoge afwerkingsgraad, het neutrale klankkarakter, de precieze plaatsing van het geluid en tot slot – niet geheel onbelangrijk – de gekende ongekende prijs/kwaliteitverhouding. Voor meer informatie www.quad-raad.nl

Marco Bouwer

Marco Bouwer is een ware luidspreker en platenspeler fanaat. Wanneer hij niet voor zijn luidsprekers zit, dan werkt hij wel aan een paar nieuwe. Onlangs heeft Marco de laatste hand gelegd aan een revolutionaire platenspeler arm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.