Persberichten

Leak is back!

Toen in 1963 het Engelse Leak de iconische ‘Stereo 30’ uitbracht, werd het Albions favoriete ‘step-up’ versterker ten opzichte van de destijds op de markt verkrijgbare standaard budget modellen.

Met de nieuwe ‘Stereo 130’ brengt Leak een versterker met de modernste technologie tegen een vriendelijke prijs. Onder de kap huist een geïntegreerde klasse A/B-versterker van 2x 65 watt (in 4 ohm) in combinatie met een D/A-omzetter (ESS Sabre32 Reference).

Met voldoende aansluitmogelijkheden (ingangen: 1x USB, 2x optisch, 1x coax, 2x analoog, 1x phono MM/ uitgangen: 1x optisch, 1x coax, 1x RCA) en Bluetooth 4.0 maakt de Stereo 130 tot een begerenswaardige versterker en allemansvriend.

De sympathieke uitstraling laat zich completeren met de Leak CDT: een CD-transport gecombineerd met een USB-ingang (WMA, MP3, WAV, AAC).

Om het geheel nóg een tikje retro-look méér mee te geven zijn zowel de STEREO 130 als het CDT optioneel te voorzien van een passende houten behuizing (meerprijs €100 per toestel).

Leak Stereo 130: €799

Leak CDT: €549.

Voor meer informatie www.quad-raad.nl

Site Leak

Dick van de Merwe

Dick van de Merwe is in de eerste plaats een muziekliefhebber met een voorkeur voor de analoge weergave, zijn platenspeler, de tape en cassettedecks en (goed ontworpen) hoornluidsprekers. Reeds vanaf 1997 deelt hij zijn kennis via geschreven en on-line media. Daarnaast schreef hij vele recensies voor de hi-fi bladen HVT en Vi-fi. Dick's adagio is: 'Een dag geen muziek is een dag niet geleefd'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.