Persberichten

IsoTek EVO3 Solus, effectief en betaalbaar

Persbericht IsoTek EVO3 Solus

IsoTek EVO3 Solus, filter in handige behuizing

De IsoTek EVO3 Solus is een netspanningsfilter/-conditioner in een handige behuizing, die netjes past in elk standaard hifi-rek. Het is de waardige opvolger van de vermaarde GII Solus. Door de goede eigenschappen van de GII Solus te combineren met de nieuwste technologie van de toplijn ontstaat een nieuwe referentie in deze klasse (tussen de Sirius en de Aquarius).
isotek-2-1De EVO3 Solus kan een compleet Home Theater-systeem in één keer verbeteren met een dynamischer weergave, strakker laag, meer ruimte en ‘lucht’ in het hoog plus een (nog) schoner (want minder stoorsignaal) geluid- en beeldweergave en voor een zeer betaalbare prijs.
De zes aansluitingen zijn elk volledig van elkaar geïsoleerd en verbonden met de centrale aarde (de ‘Polaris X’ technologie). Ze zijn ook onafhankelijk gefilterd via ‘Differential Gating’ waarmee onderlinge beïnvloeding wordt voorkomen. De netfilters zijn gebaseerd op de nieuwste EVO3-technologie en werken optimaal, zonder enige beperking aan het piekvermogen van de aansluiting.

Kwaliteitverbetering

De EVO3 Solus beveiligt elk Home Theater-systeem tegen schade en verhoogt de prestaties van de audio- en videocomponenten. Met als resultaat een Home Theater-weergavekwaliteit van hogere klasse. Er is geen audio-investering te bedenken die per € net zo veel kwaliteitverbetering oplevert.
De IsoTek EVO3 Solus is uit voorraad leverbaar, de verkoopprijs is € 799.

In een Home Theater-systeem zijn vooral ook de beeldweergavecomponenten (DVD, beeldscherm, etc.) gevoelig voor netstroomproblemen. Een goede netspannings-’conditioner’ heeft dan ook een verbazingwekkend positief effect op de beeldkwaliteit: minder storingen, meer detaillering en een rustiger beeld.

Piekstroombeveiliging

De piekstroombeveiliging beschermt tegen pieken van maximaal 22.500 A en is zelfherstellend. Na een piek herstelt het systeem zich meteen, zodat de aangesloten apparatuur altijd beveiligd blijft. Dit is bijzonder, omdat bij andere systemen de beveiliging vaak apart gereset moet worden, waardoor de beveiliging slechts éénmalig is.
De bedrading is volledig symmetrisch opgebouwd (de K.E.R.P.-technologie) voor maximale stooronderdrukking (meer dan 45 dB). Bij de K.E.R.P.-technologie (Kirchoff’s Equal Path of Resistance) is de bedrading volledig symmetrisch uitgevoerd. Hierdoor worden stoorsignalen maximaal onderdrukt en hebben de afzonderlijke aansluitingen geen enkel effect op elkaar. Dit zorgt voor een meer coherent geluidsbeeld.

De aangesloten componenten kunnen elkaar bovendien niet onderling beïnvloeden of storen, dankzij de Polaris X-technologie. De massieve aluminium behuizing (7,5 kg) zorgt daarbij voor extra afscherming (Faraday-kooi) en aarding.

Voor meer informatie: Monitor Audio Nederland

Marco Bouwer

Marco Bouwer is een ware luidspreker en platenspeler fanaat. Wanneer hij niet voor zijn luidsprekers zit, dan werkt hij wel aan een paar nieuwe. Onlangs heeft Marco de laatste hand gelegd aan een revolutionaire platenspeler arm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.