Nieuws

René van Es nieuwe redacteur bij Audio-Creative

René van EsHet doet ons een waar genoegen om René van Es te verwelkomen als redacteur bij Audio-Creative.

René is een gepassioneerd liefhebber van muziek en audio en heeft zijn sporen in de audiojournalistiek al ruimschoots verdient. De kans dat je al vaker een verhaal van zijn hand hebt gelezen is niet gering. Zijn eerste verhaal publiceerde René al in de tweede helft van de jaren 70, toen onze audiohobby nog een echt avontuur was. Iets waar wij bij Audio-Creative nog steeds naar streven. René heeft al voor veel bekende audiobladen en websites geschreven en publiceert buiten onze landsgrenzen ook op het webmagazine ‘The Ear’.

De eerste bijdrage van René, een verhaal over een een fraai Frans luidsprekersysteem, zul je de komende dagen op deze site kunnen lezen.

We hopen op een lange vruchtbare samenwerking!

Lees hier het hele verhaal: René van Es: muziekliefhebber in hart en nieren

Dick van de Merwe

Dick van de Merwe is in de eerste plaats een muziekliefhebber met een voorkeur voor de analoge weergave, zijn platenspeler, de tape en cassettedecks en (goed ontworpen) hoornluidsprekers. Reeds vanaf 1997 deelt hij zijn kennis via geschreven en on-line media. Daarnaast schreef hij vele recensies voor de hi-fi bladen HVT en Vi-fi. Dick's adagio is: 'Een dag geen muziek is een dag niet geleefd'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.