Nieuws

Jan de Jeu: nieuwe redacteur bij Audio-Creative

JandeJeuWederom wordt Audio Creative uitgebreid met een redacteur van formaat: Jan de Jeu.
Daar zijn we natuurlijk enorm blij mee. Naast boeiende zelfbouw verhalen van ons zelf, kunnen jullie met de reviews van Jan de Jeu en René van Es, een mooie selectie van interessante, commerciële audio apparatuur verwachten. Jan is een echte rot in het vak wat betreft muziek en muziekrecensies. Eigenlijk is hij zijn hele leven al bezig met muziek. Jan is ooit begonnen als gitarist. De voornaamste reden was om in de smaak te vallen bij de meiden. Toen hij zijn eerste vrouw ontmoette hing hij zijn gitaar aan de wilgen. Mission completed. Muziek bleef echter op de voorgrond en Jan richtte zich met name op het verbeteren van de kwaliteit van zijn stereo systeem. Sindsdien is hij bezig met het optimaliseren van de klank waarbij hij zich richt op het zo natuurlijk mogelijk laten klinken van menselijke stemmen en akoestische instrumenten. Jan heeft al voor veel bekende magazines audio reviews geschreven en publiceert nu onder andere voor het bekende Engelse webmagazine ’the Ear’

Harbeth 40.2Het eerste verhaal staat inmiddels al in de startblokken: De Harbeth M 40.2. Harbeth is een prachtig klassiek merk dat gelukkig wars van alle trends de eigen weg is blijven volgen. Over duurzaamheid gesproken… Deze speakersystemen zijn over 10, 20 jaar nog steeds mooi.

Lees hier het hele varhaal: Jan de Jeu: een leven lang muziekliefhebber

Marco Bouwer

Marco Bouwer is een ware luidspreker en platenspeler fanaat. Wanneer hij niet voor zijn luidsprekers zit, dan werkt hij wel aan een paar nieuwe. Onlangs heeft Marco de laatste hand gelegd aan een revolutionaire platenspeler arm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.