AAA show in Krefeld

De AAA show te Krefeld 2 november 2013

Manger

AAA dag Krefeld 2013 MangerManger LS mogen we ook niet overslaan. Hier hun nieuwste uitvoering, waarbij gedemonstreerd wordt met een geüpgrade Lenco. Dit is door een Nederlander gedaan: Peter Reinders. (En die kennen we al bij Audio Creative van zijn PTP Lenco platenspelers – red.). Tevens een mooie LP gekocht, als vergelijk thuis met een eerder gekochte cd.

Via Fast audio, waar men ook een hele mooie Studer heeft staan. Tevens een prachtige draaitafel met 2 armen, waarin verschillende elementen van Lyra.

Een der elementen is de Atlas, waarbij iedere keer de verschillen in kwaliteit van elementen hoorbaar wordt. Afspelen wordt gedaan via een stel kleine luidsprekers, doch wel ondersteund in het laag door zowel links als rechts een subwoofer te gebruiken. Alles geheel in evenwicht.

AAA dag Krefeld 2013 (13)

De Lyra man is Mr.Carr, die in het verleden met een inmiddels hele oude Japanner aan de wieg heeft gestaan van de prachtige Krell KC 100 elementen.

Zo komen weer terug aan het begin van onze audio tour. We gaan ons nog een keer laten verwennen door het prachtige geluid bij Silvercore. Wisselen de laatste nieuwtjes uit en gaan daarna terug naar de bar. Daar hadden we ook een voortreffelijke lunch gebruikt en nu nog even met een heel goed glas bier toasten op de goede organisatie van deze AAA.

AAA dag Krefeld 2013 drei gute analog freunde

Zet U allen maar in de 2014 kalender bij 1 en 2 november een grote cirkel, LP formaat… Het thema voor 2014 is: ‘analog verbindet’

Mijn motto is: ‘met een uurtje rijden zijn we weer in Krefeld.’ Viele Grüße

Site AAA

AAA dag Krefeld 2013 (3)

Ben van Druten

Ben van Druten is naast een muziekliefhebber en actief zelfbouwer van versterkers en luidsprekersystemen. Daarnaast is hij altijd bezig met het verder verbeteren en bijslijpen van het geluid van zijn audio installatie.

2 thoughts on “De AAA show te Krefeld 2 november 2013

 • 08 november 2013 om 16:06
  Permalink

  “Manger LS mogen we ook niet overslaan. Hier hun nieuwste uitvoering, waarbij gedemonstreerd wordt met een geüpgrade Lenco. Dit is door een Nederlander gedaan, namelijk de echtgenoot van Frau Manger. Tevens een mooie LP gekocht, als vergelijk thuis met een eerder gekochte cd.”

  Ik ben niet de echtgenoot van Daniela Manger, hoor. Laat mijn vrouw het niet horen :-))
  Ik ben Peter Reinders, eigenaar van PTP Audio en ons bedrijf deelde de luisterruimte met Manger.

  Beantwoorden
  • 08 november 2013 om 20:27
   Permalink

   Dag Peter,
   Sorry dat ik je aan de verkeerde vrouw heb gekoppeld. Trouwens met een vrouw als Daniela is het goed muziek luisteren.
   Verder klonk het bij Manger erg mooi,vooral de openheid en de controle vielen ons op. Ook door toedoen van de mooie draaitafel.
   Ga ik morgen pas de LP draaien, deze week een hoop andere dingen moeten doen.
   Bennekom is vlakbij Wageningen.
   Heel fijn weekend en nogmaals bedankt voor fijne en goede demo.
   vr.gr.
   Ben van Druten

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.