Muziek

Ben Howard: fantastische performance op Pinkpop 2012

Pinkpop 2012

Het is al weer de tweede dag op het mooiste popfestival van Nederland: Pinkpop 2012.
Helaas is het er weer niet van gekomen om er naar toe te gaan. Wel houdt ik het allemaal goed bij en als het even kan kijk ik de meest interessante acts middels televisie en live-stream internet mee. Als ik er even niet bij ben wordt ik wel op de hoogte gehouden door mijn dochter die er vreselijk van baalt dat ze er niet naar toe kan in verband met examens. Ach ja, soms moeten er offers gebracht worden.

Dan is het 19.45 uur zaterdagavond en staat Ben Howard op de Converse stage.

Surf hunk

tumblr_m4jj5aokye1r6al2so1_1337885729_coverBen Howard is een 24 jarige singer/songwriter/surfer uit Engeland die vorig jaar zijn debuutalbum ‘Every Kingdom’ uitbracht. Voor kenners een geniaal muzikant, voor niet kenners een must om wat van deze man te gaan beluisteren. Met een mix van blues, pop en folk is het een muzikant die weet te raken en je mee te slepen in zijn muziek. Dan bedoel ik niet alleen de meiden die met grote getale vooraan de stage staan.

Muzikale spanning

Nu kon dat dus op Pinkpop 2012. Wat een live performance!
In de snikhete zaal weet Ben Howard binnen seconden zijn publiek te boeien. Deze man en zijn band hebben er duidelijk zin in. Je voelt de muzikale spanning in zo’n zaal, hier gebeurt iets moois. Hier zijn mensen één met de muzikant, de band en zijn muziek. Heerlijk!

Alleen de groten onder de muzikanten kunnen dit voor elkaar krijgen en dat ook nog niet eens altijd. Dus Bruce, succes morgen! En anders kijk nog even naar Ben Howard hoe het moet…

Marco Bouwer

Marco Bouwer is een ware luidspreker en platenspeler fanaat. Wanneer hij niet voor zijn luidsprekers zit, dan werkt hij wel aan een paar nieuwe. Onlangs heeft Marco de laatste hand gelegd aan een revolutionaire platenspeler arm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.