Adverteren en sponsoren

Adverteren op Audio-Creative.nl

The best sound to your ears

Sinds het moment dat Audio-Creative haar website heeft gepubliceerd, heeft zij in korte tijd een trouw lezerspubliek weten op te bouwen. Dagelijks weten veel audio liefhebbers de site te vinden en is het aantal lezers nog altijd groeiende. Het zijn vooral de projecten de hifi-recensies en projecten die kunnen bogen op een grote populariteit. Het aantal lezers dat dagelijks Audio-Creative bezoekt is ruim 500 per dag (01-04-2013).

Triodedick Monobill, zelfbouw project op Audio-Creative.nl

Onze lezers van vandaag zijn uw klanten voor morgen

Het is bijzonder interessant om te adverteren op de website van Audio-Creative. Middels aantrekkelijke tarieven, geeft Audio-Creative aan adverteerders de mogelijkheid om de eigen waar in de schijnwerpers te zetten. De tarieven hebben we aantrekkelijk gehouden. U kunt al vanaf € 10,- per week dagelijks duizenden lezers bereiken.

Lezersacties sponsoren

Wij werken continu aan mogelijkheden om de site nog aantrekkelijker te maken voor onze lezers. Voorop staat altijd een onafhankelijke berichtgeving. We zouden het geweldig vinden als u, namens uw firma, lezersacties zou willen sponsoren. Dit kan middels het beschikbaar stellen van producten die als prijs door onze lezers gewonnen kunnen worden. Vanzelfsprekend krijgt u voor het beschikbaar stellen, gelegenheid uw bedrijf aan te prijzen tijdens de actie periode.

Beschikbaar stellen Hifi apparatuurHifi tests door Audio-Creative.nl

Wij testen met grote regelmaat interessante Hifi-apparatuur. Deze wordt beschikbaar gesteld door producenten, importeurs en dealers. Onze gedetailleerde test worden door onze lezers zeer gewaardeerd. Indien uw firma interesse heeft om appatuur door ons te laten testen en deze hiervoor tijdelijk aan ons beschikbaar te stellen, maakt u dan gebruik van onderstaand formulier. Vanzelfsprekend wordt als waardering voor het beschikbaar stellen, uw firma in het artikel genoemd en zal er een link naar uw website in het artikel worden opgenomen. In overleg met de redactie wordt besloten welke apparatuur voor test en publicatie in aanmerking komen.

Belangstelling?

Indien u belangstelling heeft voor het adverteren op de Audio-Creative website, of voor het sponsoren van lezersacties, neem dan even contact met ons op. Telefoonnummer 06-42373473.

Of mail: info@audio-creative.nl

Audio-Creative is een onafhankelijk internet magazine. Het is daarom niet mogelijk om redactionele invloed te verkrijgen in ruil voor een financiële bijdrage.

Bewaren